Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Speelgoed


Gezellig een spelletje spelen? Qdealer.nl heeft een groot assortimenten in speelgoed; bordspellen, puzzels, drones en nog veel meer.


Bordspellen

Op zoek naar een gezelschapsspel? Bekijk hier ons aanbod bordspellen.

Puzzels

Hou je van puzzelen? Wij hebben een ruim aanbod aan puzzels.

Figuren

Wij hebben een groot aanbod aan speelfiguren voor kinderen, bekijk hier ons aanbod en vul je verzameling aan!

Educatief speelgoed

Met educatief speelgoed leert je kind dingen, zoals bijvoorbeeld tellen, tijdens het spelen. Zo is zelfs spelen leerzaam voor je kind.

Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed is leuk als het goed weer is, dan kan je met je kinderen in de tuin spelen. Bij buitenspeelgoed kun je denken aan bijvoorbeeld een waterpistool. Bekijk hier ons aanbod buitenspeelgoed.

Creatiefspeelgoed

Met creatief speelgoed kan je kind creatief bezig zijn. Bij creatief speelgoed kun je denken aan bijvoorbeeld schilderen of zelf een huisje metselen.

Constructiespeelgoed

Met constructie speelgoed kan je kind zelf dingen bouwen. Iedereen kent LEGO wel dat is een voorbeeld van constructie speelgoed maar ook k'nex mag worden beschouwd als constructie speelgoed.

Racebanen

Elk jongetje heeft wel gespeeld met een racebaan toen hij klein was. Tegenwoordig zijn ze nog steeds erg populair.

Elektronisch speelgoed

Elektronisch speelgoed is vooral speelgoed wat op afstand bestuurbaar is, dit wordt ook wel radiografisch bestuurbaar speelgoed genoemd. Radiografisch speelgoed is er in vele verschillende uitvoeringen, van raceauto's tot helikopters en vliegtuigen.

Drones

Drones zijn op afstand bestuurbare luchtvoertuigen. Ze zijn er in vele verschillende prijzen. De duurdere modellen zijn vooral stabieler en kunnen vaak ook filmen.

Voordelen van educatief speelgoed:

  • Het IQ kan worden vergroot met meer dan 50 punten door een goede ontwikkeling in de eerste 6 jaar van het leven.
  • Als ouder heb je invloed op de vaardigheden die je kind ontwikkelt. Er is voldoende speelgoed op de markt die helpen bij het trainen van; geheugen, leesvaardigheid, oog-hand coördinatie, taalkunde, rekenkundige- en wiskundige vaardigheden.
  • Bij de keuze van speelgoed is het niet alleen belangrijk om speelgoed te kiezen dat geschikt is voor de leeftijd van je kind, maar kijk ook naar het niveau van het kind.