Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Gaming


Hou jij van gamen? Qdealer.nl heeft een groot assortiment in games, consoles, en controllers.


Games

Wat is een spelcomputer nou zonder games? Wij hebben de nieuwste games voor je, voor computer, Xbox, Playstation en Nintendo

Consoles

Gamen begint bij de keuze voor een goede spelcomputer, ook wel console genoemd. Bij ons kan je kiezen tussen vele verschillende spelcomputers.

Controllers

Een controller is onmisbaar als je wilt gaan gamen.

Game accessoires

Voor gamen zijn heel veel accessoires, zo kun je denken aan een bluetooth headset of aan een toetsenbord voor gamers.

Tips bij het kopen van een spelcomputer:

  • Bepaal wat voor spellen je wilt gaan spelen, en welke spelcomputer daarvoor geschikt is.
  • Bedenk dat je met een spel computer meer kunt dan gamen bijvoorbeeld internetten, muziek luisteren, films en series kijken: het is allemaal mogelijk, maar niet met elke console. Het aanbod van deze extra functionaliteiten verschilt sterk tussen de 3 belangrijkste spelcomputers. Met alle drie kun je internetten, maar alleen de PlayStation 4 en de Xbox hebben een Blu-ray speler. De NintendoWii U kan geen films van dvd of blu-ray afspelen.
  • Kies de juiste console Fabrikanten van spelcomputers richten zich niet alleen op fervente gamers, maar ook op jonge kinderen en ouderen. Je kunt voor elke console prima terecht voor spellen die door de hele familie gespeeld kunnen worden.
  • Met de aanschaf van je spelcomputer alleen ben je er nog niet. Je hebt ook spellen nodig om aan de slag te kunnen. De kosten van games en gamen verschillen per platform.