Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Scheren & ontharen


Voor het grootste assortiment scheer- en onthaarapparaten, en de beste service komt u naar Qdealer.nl.


Scheerapparaten

Iedere man heeft er een nodig, een scheerapparaat. Het is daarom erg belangrijk om te kiezen voor een scheerapparaat dat goed functioneert. Zo zijn er scheerapparaten die niet bij elk plekje in je gezicht kunnen komen, maar er zijn ook scheerapparaten die volledig meebewegen met de vorm van jou gezicht zodat je overal even glad geschoren bent. De meeste scheerapparaten hebben een klein accuutje die je eenvoudig op kan laden. Er zijn ook scheerapparaten waar je ook mee kan trimmen dat is ideaal voor mannen die dat nodig hebben, dan heb je namelijk maar 1 apparaat nodig.

Bodygroomers

Met een bodygroomer onthaar je gemakkelijk al je lichaamshaar met 1 apparaatje, zo houdt je gemakkelijk je oksel-, borst-, rug- en schaamhaar bij.

Baardtimmers

Met een baardtrimmer kan je je baard makkelijk onderhouden zonder dat je hem helemaal hoeft weg te scheren. Ook de meeste baardtrimmers hebben een accuutje en zijn makkelijk op te laden.

Haartrimmers

Met een haartrimmer, vaak ook wel tondeuse genoemd, kan je gemakkelijk je hoofdhaar kort houden. Het gaat een stuk sneller als wanneer je geknipt moet worden

Neus- en oorhaartrimmer

Niets is vervelender dan dat er lange haren uit je neus en oren komen, en als je alles met een pincet moet gaan verwijderen ben je erg lang bezig. Daarom is een neus- & oorhaartrimmer erg handig om ervoor te zorgen dat je er netjes en verzorgd uitziet.

Ladyschavers

Met een ladyshavers kan een vrouw op een pijnloze manier haartjes verwijderen. Er zit echter wel een verschil tussen een ladyshaver of een epilator, een ladyshaver verwijderd namelijk haartjes minder grondig als een epilator. Er zit een groot verschil tussen verschillende ladyshavers, zo zijn er ladyshavers die waterbestendig zijn (handig voor onder de douche) of gewoon normale ladyshavers

Epilatoren

Een epilator zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van bijvoorbeeld stoppels of haren. Een epilator trekt je haren moeiteloos uit je gezicht, oksels of benen, zo heb je altijd een gladde huid.

Laserontharingen

Laserontharing is een stuk minder pijnlijk als de ouderwetse methodes. Bij laserontharing worden de haarwortels weggebrand zonder dat de omliggende huid wordt aangetast.