Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Mondverzorging


Voor het grootste assortiment in mondverzorging en de beste service komt u naar Qdealer.nl.


Elektrische tandenborstel

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een elektrische tandenborstel omdat je daar veel beter je tanden mee kan poetsen als met een gewone tandenborstel.

Monddouches

Een monddouche is een alternatief voor flossen of een tandenstoker. Bij een monddouche komt er een krachtige waterstraal uit de kop van het apparaat, hiermee wordt tandplak van de tanden afgespoten.

Flosapparaten

Een flosapparaat zorgt ervoor dat, zoals de naam al zegt, je tanden geflost worden. Je hoeft dat dan dus niet meer met de hand te doen, waardoor je jezelf veel tijd bespaart.

Tips bij het kopen van een elektrische tandenborstel:

  • Kies voor een van deze twee verschillende poetstechnieken de oscillerend-roterende techniek en de sonische techniek. De oscillerend-roterende techniek is een tandenborsteltje waarvan het borstelkopje zowel ronddraait als heen en weer beweegt. De sonische techniek heeft als grote verschil dat het langwerpige borstelkopjes heeft, die ook onderling nog kunnen roteren.
  • De prijs van tandenborstels verschilt enorm. Het grootste verschil tussen de tandenborstels is dat de duurdere modellen sneller bewegen, waardoor er meer plak verwijderd wordt. Ook hebben de duurdere modellen vaak een grote accu, waardoor je er langer en vaker mee kunt poetsen.
  • Kies voor een tandenborstel met een timer functie.
  • Kies voor een tandenborstel met meer poets standen.
  • Kijk of je accessoires bij de aankoop van de tandenborstel krijgt.