Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Haarverzorging


Voor het grootste assortiment in haarverzorging en de beste service komt u naar Qdealer.nl. Stijltangen, krultangen, heteluchtborstels en föhns, alles kunt u hier vinden.


Heteluchtborstels

Met een heteluchtborstel kan je makkelijk je haar droog borstelen

Stijltangen

Een stijltang zorgt ervoor dat je je haar gemakkelijk stijl kan maken

Krultangen

Met een krultang kan je gemakkelijk je haar in de krul brengen.

Föhns

Iedereen kent tegenwoordig de föhn wel. Het zorgt ervoor dat je haar snel droog is door middel van hete lucht.

Droogkappen

Een droogkap zorgt ervoor dat je haar droogt net als bij een föhn, alleen bij een droogkap hoef je zelf niks te doen (net als bij de kapper).

Krulsets

Met een krulset zet je eenvoudig krullen in je haar. Een krulset bestaat uit meerdere krulspelden.

Tips bij het kopen van de juiste stijltang:

  • Heeft de stijltang goede keramische platen. Deze keramische platen beschermen je haar omdat het infrarode warmte afgeef.
  • Het is erg slim een stijltang te kopen met een temperatuurregelaar. Voor verschillende soorten haar zijn er namelijk verschillende temperaturen nodig bij het stijlen
  • Welke afmetingen moet jouw stijltang hebben? Dit verschilt per persoon en hangt af van de textuur en lengte van het haar.

Tips bij het kopen van een krultang.

  • Bedenk goed wat voor krultang je wilt kopen, met elke krultang krijg je een ander soort krul. Er zijn smalle en brede krultangen, maar je hebt ook krultangen die van smal naar breed gaan. Wil je kleine krullen, dan kun je het best gaan voor een smalle tang, wil je grovere krullen dan is een brede tang beter..
  • Het is heel belangrijk dat je zelf de temperatuur van de krultang kunt instellen, zodat je kunt vermijden dat je haar beschadigd raakt.