Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Gezondheid


Voor het grootste assortiment in gezondheid en de beste service komt u naar Qdealer.nl. Elektrische dekens en voetenwarmers, weegschalen, hartslagmeters en thermometers. Alles kunt u hier vinden!


Wake-up lights

Van zon- en daglicht krijg je energie. Wake-up lights kunnen ons helpen een prettig dagritme te vinden en gemakkelijker wakker te worden.

Lichttherapie

Bij minder daglicht en seizoensgebonden klachten als lusteloosheid, en moeheid kan er sprake zijn van een winterdepressie. Gebruik maken van Lichttherapie kan de oplossing zijn.

Thermometers

Bij koorts of ziekte is het belangrijk om te weten wat de lichaamstemperatuur is.

Hartslag- en bloeddruk meters

Uw hartslag en bloeddruk meten? Qdealer.nl biedt u een groot assortiment hartslag- en bloeddrukmeters.

Tips bij je bloeddruk meten:

  • Zorg dat je rustig gaat zitten
  • Ontspan
  • Steun je arm op tafel
  • Tijdens de bloeddrukmeting mag je niet praten, eten of bewegen

Tips bij je hartslag meten:

  • De rust hartslag is het aantal slagen per minuut als je volledig ontspannen bent. Het beste kan deze bepalen ‘s morgens voor het opstaan.

Weegschalen

Weeg je gewicht zo nauwkeurig mogelijk met een van onze weegschalen.

Voetenbaden

Het nemen van een voetenbad helpt bij het verminderen van stress en spanningen. Het geeft verlichting bij vermoeide voeten en benen.

Massageapparaten

Genieten van een comfortabele en ontspannende massage? Hier bij Qdealer.nl kunt u terecht voor een ruim aanbod in massageapparaten.

Elektrische dekens

Na een dag hard werken, wil je natuurlijk niets liever dan ontspannen tot rust komen onder een warme deken. Daarom bieden wij elektrische dekens die snel en gemakkelijk verwarmt worden.

Voetenverwarming

Nooit meer koude voeten met ons aanbod in voetenverwarming.

Infraroodlampen

Infraroodlampen worden vaak ingezet bij de bestrijding van spierpijn. De warmte van de infrarode stralen zorgt voor een snelle pijnverlichting bij spierpijn, gewrichtspijn en buikpijn.