Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Beauty


Voor een groot assortiment aan beauty producten en de beste service komt u naar Qdealer.nl. Van spiegels, manicure- en pedicuresets tot zonnebanken en gezichtssauna's.


Manicure- en pedicure sets

De tijd dat u naar een gespecialiseerde zaak moest voor een manicure of een pedicure is voorbij, want u kunt het gewoon thuis doen met een van onze handige sets!

Gezichtverzorging

Hier bij Qdealer.nl kunt u terecht voor een ruim aanbod in gezichtsverzorging

Gezichtsauna’s

Een gezichtssauna stoomt en zorgt ervoor dat de poriën openen. Hierdoor kunt u beter de huid reinigen en worden uw verzorgende producten beter opgenomen

Make-up spiegels

Hulpmiddel voor het perfect aanbrengen van make-up, het inbrengen van lenzen of het het aanbrengen van scherpe lijnen in je baard.

Gezichtbruiners

Geen ruimte voor een zonnebank? Door regelmatig gebruik te maken van een gezichtsbruiner heb je het hele jaar door een zongebruind gezicht.

Zonnebanken:

Ga je dit jaar niet op vakantie naar een zonnig land en wil je toch een bruin kleurtje? Dan is een zonnebank de oplossing.

Tips bij het kopen van een zonnebank:

  • Gebruik hogedruklampen, de levensduur van deze lampen ligt hoger.
  • Lig je graag onder de zonnebank? Kies dan voor een lamp met een lage UV-B percentage (1%). Word je liever sneller bruin kies dan voor een hoger percentage UV-B (2.3%).
  • Zorg voor een zonnebank dat is uitgerust met reflectoren
  • Zorg dat je zonnebank uitgerust is met een veiligheidsschakelaar. Die zorgt er voor dat de zonnebank automatisch uitschakelt. Zo hoef je je geen zorgen te maken als je in slaap valt onder de zonnebank.
  • Zorg er voor dat de zonnehemel breed genoeg is