Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Vaste telefoons


Iedereen heeft tegenwoordig een vaste telefoon in huis, dat is belangrijk om bereikbaar te zijn. Een vaste telefoon is eenvoudig te bedienen en heeft daarom ook maar weinig uitleg nodig. Er zitten echter wel wat kleine verschillen tussen verschillende soorten telefoons, dat leggen we hieronder verder uit. Voor vragen kun je ons natuurlijk altijd bellen of mailen. Soorten vaste telefoons die wij verkopen.


Huistelefoons

Een huistelefoon is de meest verkochte vaste telefoon, iedereen weet wel wat een huistelefoon is. Met een huistelefoon bel je via de kabel.

Internet telefoons

Een internet telefoon is vrijwel hetzelfde als een huistelefoon, het enige verschil is echter dat je met een internet telefoon belt via het internet in plaats van via de kabel.

Senioren telefoons

Een senioren telefoon werkt hetzelfde als een huistelefoon, je belt namelijk ook via de kabel. Een senioren telefoon heeft als enige verschil dat de knoppen en het beeldscherm op de telefoon groter zijn, zodat mensen die slecht zien ook gemakkelijk gebruik kunnen maken van deze telefoons.