Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Mobiele telefoons


Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen een smartphone. Handig toch, dat WhatsAppen? Het kiezen van een nieuwe telefoon kan echter nog wel eens moeilijk zijn. Het hoeft namelijk helemaal niet eens een smartphone te zijn. Klik gerust rond in de categorieën en stuur vooral een mail of bel ons op als u verdere hulp zou willen!


Mobiele telefoons

Heb je gewoon een eenvoudige ouderwetse mobiele telefoon nodig zonder allerlei luxe eromheen? Bekijk dan hier ons aanbod mobiele telefoons.

Tips bij het kopen van een mobiele telefoon

  • Bedenk wat je wilt uitgeven aan een telefoon, de prijzen van telefoons verschillen enorm.
  • Schrijf op welke functies de telefoon moet bezitten, zodat je makkelijk een telefoon kan vinden die aan je wensen voldoet.
  • Bedenk hoe groot de telefoon moet zijn, wil je hem makkelijk kunnen mee nemen of heb je liever een groot scherm.
  • Ga je voor een smartphone bedenk dan of je IOs, Android, of Windos wilt als besturingssysteem..

Smartphones

Smartphones, je hebt ze in alle soorten en maten. Van de iPhone, tot het bijna net zo ervaren Android dat uitblinkt in diversiteit en flexibiliteit, en het relatief nieuwe Windows Phone dat onder andere met een samenhangende gebruikerservaring zichzelf aan een flink marktaandeel probeert te helpen. En dan hebben we ze nog niet eens allemaal gehad! Welke van deze besturingssystemen het beste voor je is, hangt totaal af van je wensen.

Prepaid telefoons

Goedkoop bellen en sms'en zonder abonnement? Bekijk hier ons assortiment in prepaid telefoons.