Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Over ons

Audio Video van Gils is een elektronicazaak met een ruim assortiment consumenten elektronica. Wij verkopen onze artikelen uitsluitend via verschillende online verkoopkanalen. Zo hebben wij een aantal eigen webwinkels, waaronder Vangilsweb. Tevens verkopen wij via marktplaatsen als Bol.com en Amazon.

Geschiedenis

De traditionele winkel bestaat al sinds 1960. Deze winkel is destijds opgericht door Christ van Gils onder de naam Audio Video van Gils. In 1994 heeft zijn zoon Peter van Gils het bedrijf Audio Video van Gils overgenomen en vanaf 2004 uitgebreid met online activiteiten. Onder de naam Vangilsweb.nl wordt een breder assortiment aangeboden dan kan worden getoond in de winkel aan de Groenstraat.

Sinds 2016 wordt de fysieke winkel voortgezet door Ihsan Akkoc onder de naam Euronics Prinsenbeek. In deze winkel aan de Groenstraat 7a te Prinsenbeek is een deel van de artikelen opgesteld. In Breda, Prinsenbeek en omgeving staat de winkel bekend als een zaak waar nog service verleend wordt door het houden van een eigen service en reparatiedienst. Het bedrijf Audio Video van Gils richt zich sindsdien uitsluitend op de online verkoopkanalen.

Onze bedrijven werken onderling voortdurend samen. Zo kunnen wij u het beste bieden van twee werelden!