Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Over ons

De winkel

Audio Video van Gils is een winkel met een ruim assortiment consumenten elektronica, opgesteld in de showroom aan de Groenstraat 7a te Prinsenbeek. Onderscheidend is dat wij naast de verkoop ook over een service-dienst beschikken die de gekozen apparatuur kan installeren en eventueel monteren.

De traditionele winkel bestaat al sinds 1960. In deze winkel aan de Groenstraat 7a te Prinsenbeek zijn een deel van de artikelen opgesteld. In Breda, Prinsenbeek en omgeving staan wij bekend als een zaak waar nog service verleend wordt door het houden van een eigen service en reparatiedienst.

Het team

Het winkelteam van Audio Video van Gils bestaat uit vakkundig personeel waarbij u altijd terecht kunt voor advies en serviceverlening vóór, tijdens en na uw aankoop. Ons team bestaat op dit moment uit tien medewerkers. Naast de adviseerde- en verkooptaken zijn de meeste onder ons bezig met ondersteunende taken. Deze dienstverlening bestaat uit het bezorgen en aansluiten van artikelen, het uitvoeren van reparaties en het uitzoeken van specifieke bestellingen van accessoires en onderdelen.

Onze klantenkring in de regio Prinsenbeek-Breda, Etten-leur en Zevenbergen waarderen deze dienstverlening. Wij zullen zorg dragen dat wij deze hoge service-graad kunnen blijven uitvoeren. Ook onze webwinkels dragen bij aan een verhoogde service-graad. Zelfs stofzakken, kabels en inktcartrigdes kunt u vinden op onze site. Na het plaatsen van een bestelling, zullen wij zorgen dat deze klaar ligt in onze winkel. Zeker een gemak bij specifieke accessoires en artikelen.

 

Eigenaren

Peter
Webwinkel

Ihsan
Winkel

 

Support Webwinkel

Annick

Ton

Frank

Brigitte

 

Logistiek Webwinkel

Michel

 

ICT Webwinkel

Elvira
Webmaster

Hein
Contentmanager

Christ-Jan
Systeembeheerder / Programmeur

 

Verkoop Winkel

Norbert
Verkoopmedewerker

Tim
Buitendienst / Reparatie