Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Voedselbereiding


Van tosti's en panini's tot versgebakken frietjes en gekookte rijst, bij Qdealer.nl vindt u de apparatuur die u er voor nodig heeft.


Broodbakmachines

Met een broodbakmachine wordt broodbakken een stuk eenvoudiger. Een broodbakmachine kan je volledig programmeren en doet dus ook echt alles zelf, als je dus 's morgens uit bed stapt is het vers gebakken brood al klaar.

Broodroosters

Een broodrooster zorgt ervoor dat je brood geroosterd wordt, dat is best een eenvoudige taak. Toch zijn er ook in broodroosters veel verschillen, zo zijn er broodroosters die maar 1 boterham kunnen roosteren en er zijn modellen die meerdere boterhammen tegelijk kunnen roosteren keus genoeg dus.

Sandwichmakers

Met een sandwichmaker maak je gemakkelijk heerlijke sandwiches. Het principe van een sandwichmaker is hetzelfde als dat van een tostiapparaat, je maakt een sandwich en die stop je tussen een heet ijzer waardoor het krokant wordt.

Contactgrills

Met een sandwichmaker maak je gemakkelijk heerlijke sandwiches. Het principe van een sandwichmaker is hetzelfde als dat van een tostiapparaat, je maakt een sandwich en die stop je tussen een heet ijzer waardoor het krokant wordt.

Friteuse

Een friteuse, ook wel frietpan genoemd, kent iedereen wel. Als je van een frietje houdt is een friteuse een onmisbaar apparaat. Friteuses zijn er in vele verschillende groottes.

Eierkokers

Met een eierkoker hoef je nooit meer je eieren in de gaten te houden en kan je dus ondertussen andere dingen gaan doen, de eierkoker zorgt ervoor dat je eieren gekookt worden.

Stoomkokers

Met een stoomkoker stoom je in een handomdraai al je groente, je hebt er geen omkijken meer naar want het apparaat doet al het werk voor je.

Rijstkokers

Met een rijstkoker kook je rijst zonder dat je er nog omkijken naar hebt, je kan de meeste apparaten instellen zodat het apparaat al het werk voor jou doet.

Tips bij het kopen van een broodbakmachine

 • Accessoires
  Wordt er een doseerlepel en maatbekers bij geleverd.
 • Gewicht
  Ga je grote of kleine broden bakken? Je kan broden bakken van 500 tot 1800 gram.
 • Programma
  Het programma bepaalt hoe lang een de machine bezig is met kneden, rijzen en bakken.
 • Warmhoudfunctie
  De meeste machines houden het brood maximaal een uur warm, zodat je wat extra tijd hebt om het brood er uit te halen.
 • Kijkvenster
  Door een kijkvenster kun je in de gaten houden hoever het bakproces is.