Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Vaatwassers


Voor het grootste assortiment vaatwassers en de beste service komt u naar Qdealer.nl. Van vrijstaand tot inbouw, het is bij Qdealer.nl allemaal te krijgen.


Ons assortiment in vaatwassers

Vrijstaande vaatwasser

De vaatwasser, ook wel afwasmachine genoemd, is tegenwoordig niet meer weg te denken voor veel gezinnen. Als je een vaatwasser aanschaft is het handig om te kijken naar bijvoorbeeld het energiegebruik. Ook is het handig om te kijken hoe groot jou vaatwasser moet zijn, dit heeft te maken met jou eigen gebruik. Het voordeel van een vrijstaande vaatwasser is dat je hem overal neer kan zetten waar je wil.

Inbouw vaatwasser

Een inbouw vaatwasser is hetzelfde als een vrijstaande vaatwasser. Een inbouw vaatwasser kan echter volledig worden weggewerkt in jou keuken zo blijft je keuken een geheel.

Tips bij het kopen van een vaatwasser:

 • Hoe groot moet de vaatwasser zijn?
  Een normale vaatwasser is 60 cm breed, hierin past servies voor 12 personen. Heeft je keuken minder ruimte of woon je alleen, neem dan een vaatwasser die 45 cm breed is, hierin past servies voor 9 personen.
 • Inruimen
  Je vaat moet stevig in de vaatwasser staan, test daarom in de winkel of de rekken stevig zijn.
 • Water en energie
  Op het energielabel zie je het water- en energieverbruik staan van de vaatwasser. De meeste afwasmachines hebben een A voor elektriciteit op het energielabel staan, dat scheelt een hoop energiekosten.
 • Filter
  Kijk bij het kopen van een vaatwasser of de filter eenvoudig uit de machine te halen is. In de filter van de vaatwasser kunnen etensresten achterblijven.
 • Wanneer welk vaatwasprogramma?
  Normaal doe je de vaatwas op 55° tot 65°. Is je vaat viezer of juist minder vies dan normaal, of wil je gewoon besparen? Dan kun je kiezen uit andere standaardprogramma’s turbo, antibacterieel, en een bierglazenprogramma.