Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Magnetrons & ovens


Voor het grootste assortiment magnetrons en ovens, en de beste service komt u naar Qdealer.nl. Van vrijstaand tot inbouw, en allerlei accessoires.


Ons assortiment in magnetrons en ovens

Vrijstaande magnetrons

Magnetrons zijn er in veel verschillende soorten en maten, van klein tot groot en van krachtig tot minder krachtig. Ook heb je zogenaamde combimagnetrons, solomagnetrons en bijvoorbeeld een magnetron met grill

Inbouw magnetrons

Een inbouw magnetron is hetzelfde als een vrijstaande magnetron alleen wordt een inbouw magnetron ingebouwd in je keuken, zo blijft je keuken een geheel.

Vrijstaande ovens

Met een oven kan je allerlei dingen bakken en grillen. Een oven heb je in veel verschillende wattages en groottes. Het voordeel van een vrijstaande oven is dat je hem overal neer kan zetten.

Inbouw ovens

Een inbouw oven is hetzelfde als een vrijstaande oven alleen een inbouw oven wordt volledig ingebouwd in je keuken, zo blijft je keuken een geheel.

Bakovens

Een bakoven is een heel klein oventje waar je (meestal) een broodje in kan bakken.

Tips bij het kopen van een magnetron:

 • Inbouw of vrijstaand
  Een inbouwmagnetron geeft de keuken een moderne look en heeft als plus punt dat het apparaat geen ruimte in beslag neemt.
 • Gebruiksaanwijzing
  Een magnetron moet je kunnen gebruiken zonder gebruiksaanwijzing, probeer daarom in de winkel te kijken of het apparaat duidelijk is.
 • Inhoud magnetron
  Denk goed na over hoe groot de magnetron moet zijn, waar ga je hem voor gebruiken?
 • Draairichting van de deur
  Bedenk van te voren waar je de magnetron neer wilt gaan zetten en of de draairichting van de deur handig is.
 • Tips bij het kopen van een oven:

  • Hoe werkt de oven?
   Bedenk van te voren goed wat je met de oven wilt gaan doen ga je ermee kokkerellen of wil je een lekkere pizza opwarmen? Dit heeft invloed op de functie van de oven en natuurlijk de prijs.
  • Plaats van de oven?
   Denk goed na waar je de oven wilt gaan plaatsen, de oven kan behoorlijk wat warme afgeven. Zorg dat de oven genoeg ventilatie ruimte heeft.
  • Ovendeur
   Bedenk van te voren waar je de oven neer wilt gaan zetten en of de draairichting van de deur handig is.