Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Koeling


Een koelkast is een van de meest gebruikte apparaten in het huishouden, en een van de meest belangrijke. Hier op Qdealer.nl hebben we ze in alle soorten en maten, van inbouw tot vrijstaand.


Ons assortiment in koelkasten

Vrijstaande koelkasten

Een koelkast, ook wel ijskast genoemd, kent iedereen wel. Het zorgt ervoor dat je drinken koel en je eten langer houdbaar blijft. Het voordeel van een vrijstaande koelkast is dat je hem overal waar je wil neer kan zetten.

Inbouw koelkasten

Een inbouwkoelkast is hetzelfde als een vrijstaande koelkast alleen het zorgt ervoor dat je keuken een geheel blijft. Je ziet vanaf de buitenkant namelijk niet dat het een koelkast is.

Koelers

Een koeler is een koelkast zonder diepvriesvakje. Je houd dus meer ruimte over voor het koelen van je eten en drinken.

Amerikaanse koelkasten

Een Amerikaanse koelkast is een hele grote koelkast voorzien van twee deuren. Hiernaast beschikt een Amerikaanse koelkast vaak ook nog over allerlei luxe extra's zoals bijvoorbeeld een ijsblokjesmaker. Vaak zijn deze enorme koelkasten toch nog best energiezuinig.

Wijnkoelkasten

Een wijnkoelkast, ook wel wijnklimaatkast genoemd, zorgt ervoor dat je wijn altijd op de juiste temperatuur is. Als je een wijnkoelkast aanschaft is het belangrijk om te weten of je dit doet voor witte of rode wijn of voor rosé, dan weet je namelijk of je meerdere temperatuurzones nodig hebt.

Koelboxen

Een koelbox zorgt ervoor dat jou eten en drinken koel blijft waar je ook heen gaat. Een koelbox is compact en dus makkelijk mee te nemen bijvoorbeeld op vakantie. Sommige koelboxen hebben ook de mogelijkheid dat ze opgeladen kunnen worden in de auto via een sigarettenaansteker.

Tips bij het kopen van een koelkast:

 • Flinke prijsverschillen
  De prijs kwaliteit verhouding van koelkasten kan heel erg verschillen, probeer daarom goed onderzoek te doen voor je een koelkast aanschaft.
 • Klimaat koelkast
  Een koelkast kan je op verschillende plaatsen in je huis neer zetten, maar niet elke koelkast is geschikt voor alle plaatsen. Als je de koelkast wilt plaatsen in de schuur, waar het over het wat kouder is dan in de keuken, is het slim om een koelkast te kopen die hier tegen kan.
 • Vriezen
  Heeft u een vriesvak nodig? Voor een kleine week voorraad heeft u een vriesruimte van 7,5 tot 10 liter nodig.
 • Koelruimte
  Een koelruimte van 50 liter biedt ruimte aan een normale voorraad van frisdrank, en zuivel voor één persoon.
 • Gebruiksgemak
  Let op de koelruimte, deur, bediening, vriezer en verlichting.