Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Funcooking


Voor het grootste assortiment in funcooking en de beste service komt u naar Qdealer.nl.


Gourmet en bakplaten

In veel gezinnen is het een traditie, gourmetten en balkplaten. Als je een gourmetstel of bakplaat aanschaft is het belangrijk om te weten voor hoeveel personen je je gourmetstel of bakplaat wilt gaan gebruiken. Kijk ook goed of de betreffende bakplaat of gourmetstel vaatwasser bestendig is, het is namelijk erg handig als je het in de vaatwasser kan afwassen.

Fonduestellen

Fonduen doen veel mensen met bijvoorbeeld kerst het is dan ook bekend in Nederland. Als je een fonduestel gaat aanschaffen is het belangrijk te weten hoe groot jou fonduestel moet zijn.

Wokstellen

Een wokstel is vergelijkbaar met een gourmetstel, alleen bij een wokstel zijn de pannetjes, ook wel wokpannen genoemd, groter. Ook een wokstel is er in vele verschillende groottes bedenk dus ook hierbij goed hoe groot jou wokstel moet zijn.

Barbecues

In de zomer doet iedereen het wel eens, barbecueën. Er zijn heel veel verschillende soorten barbecues, het is dus belangrijk om een barbecue te kiezen die bij jou gebruik past en bij jou tuin, zo zijn er barbecues voor op een balkon en complete buitenkeukens. Barbecues zijn er elektrisch, op houtskool en op gas.

Chocoladefonteinten

Een chocoladefontein is leuk voor bijvoorbeeld feesten, je hebt ze van groot tot klein.

Wafelijzer

Wat is er nou lekkerder als zelf een wafel maken? Wafelijzers zijn er in het groot en klein, je hebt wafelijzers die je op het vuur moet verwarmen maar er zijn ook wafelijzers die zichzelf verwarmen.

Pizza-ovens

Zelf een pizza maken? Dan is een pizza-oven onmisbaar.

Ijsmachines

Een ijsmachine zorgt ervoor dat je overheerlijk Italiaans ijs kan maken. Je kan ook verschillende soorten ijs maken, softijs, sorbetijs of schepijs.

Suikerspin en popcornmachines

Voor feesten is een popcorn en/of suikerspin machine onmisbaar, maar voor thuis is het natuurlijk ook erg leuk. Ze zijn er in vele verschillende uitvoeringen, zoek er dus een uit die goed past bij wat jij er mee wilt gaan doen.

Tips om een avondje gezellig te gourmetten, fonduen, wokken, of barbecueën:

  • Kies de juiste locatie
  • Let op kleine kinderen wanneer ze in de buurt zijn
  • Gooi nooit brandbare stoffen over een heet gourmetstel of een bbq