Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Drankbereiding


Een frisse smoothie in de zomer of een lekker warm bakje koffie in de winter, met de drankbereiding apparatuur in ons assortiment kan het allemaal. Qdealer.nl is het adres waar u moet zijn! Sapcentrifuges, koffiezetters, blenders en biertaps.


Waterkokers

Wil je snel over kokend heet water beschikken? Dan is een waterkoker iets voor jou. Een waterkoker bespaart je veel tijd omdat het water veel sneller kookt als bij bijvoorbeeld een fluitketel. Waterkokers heb je er in veel verschillende groottes, ook de functionaliteit kan per apparaat veschillen.

Koffiezetapparaten

Als je van koffie houdt is een koffiezetapparaat onmisbaar in je keuken. Koffiezetapparaten zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Wat voor apparaat je nodig hebt hangt onder andere af van wat voor soort koffie je houdt.

Koffiepadmachines

Met een koffiepadmachine kan je koffie zetten door middel van Senseo koffiepads. De koffiepadmachines van Philips zijn handig in gebruik, met een druk op de knop heb je koffie.

Koffiecupmachine

Met een koffiecupmachine kan je eenvoudig koffie zetten, je hoeft er alleen een koffiecup in te doen. Koffiecupmachines zijn er van vele verschillende merken, bij al deze merken moeten er weer aparte koffiecups in. Niet elk merk ondersteunt namelijk elke soort koffiecups

Espressomachine

Met een espresso machine zet je heel eenvoudig een kopje koffie, espresso of cappuccino. Espressomachines zijn er in veel verschillende uitvoeringen

Koffiemoles

Een koffiemolen maalt je koffiebonen zodat je er daarna lekkere koffie van kan zetten, net zoals vroeger werd gedaan. Er bestaan koffiemolens waarbij je met de hand moet malen en koffiemolens die elektrisch malen.

Melkopschuimers

Als je een liefhebber bent van cappuccino, latte macchiato of koffie verkeerd dan is een melkopschuimer onmisbaar. Er zijn melkopschuimers waarbij je met de hand melk moet kloppen en er zijn melkopschuimers die elektrisch werken.

Waterfilterkan

Met een waterfilterkan filter je bijvoorbeeld kalk uit het water zodat je het daarna kan drinken. In Nederland zal je het misschien niet zo snel nodig hebben, maar het kan handig zijn voor bijvoorbeeld op vakantie

Blenders

Een blender kan zowel mixen als pureren. Met een blender kun je onder andere sauzen en smoothies maken.

Sapcentrifuge

Als je een liefhebber van sappen bent is een sapcentrifuge ideaal voor jou. Met een sapcentrifuge bereid je in een handomdraai een lekker vers sapje.

Citruspersen:

Met een citruspers kan je gemakkelijk citrusvruchten zoals citroen, sinaasappel, limoen en grapefruit persen. Ideaal als je een lekker vers drankje wil maken.

Biertaps:

Zin in een lekker gekoeld biertje thuis? Een biertap, ook wel thuistap genoemd, is dan ideaal. Thuistaps zijn er van klein tot groot, het is handig om te letten op bijvoorbeeld hoeveel biertjes je uit een fust kunt tappen of hoe de biertap het bier koel houd.

Ijsblokjesmaker

Met een ijsblokjesmaker heb je in een handomdraai verfrissende ijsblokjes om bijvoorbeeld je drinken koel te houden.

Tips bij het kopen van een koffiezet apparaat

 • Kopjes
  Hoeveel kopjes koffie kan je maken ?
 • Sterktes
  Kan je verschillende sterktes van koffie instellen?
 • Waterfilter
  Is er een waterfilter aanwezig?
 • Snoer
  Is er de mogelijkheid om de snoer op te bergen?

Tips bij het kopen van een waterkoker

 • Soort waterkokers
  Wil je een waterkoker waarvan de kan op een basis staat? Of toch liever een met een snoer aan de kan?
 • Functies en opties
  Kan je de temperatuur zelf instellen? Zit er een warmhoud functie op? Zit er een filter op voor kalkdeeltjes?
 • Fijn in gebruik
  Probeer de handgreep uit, kan je de waterkoker stevig vasthouden? Is de vulopening groot genoeg? Is de inhoudsmarkering duidelijk aangegeven?
 • Veilig in gebruik
  Zit er een automatische uitschakeling op? Zit er een geïsoleerde wand aan de binnenkant?