Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Beveiliging


U wilt zich natuurlijk veilig kunnen voelen in uw eigen huis. Daarom kunt u bij ons terecht voor zowel anti-inbraak systemen als brand- en rookmelders.


Rookmelders

Rookmelders zorgen ervoor dat je niet voor verassingen komt te staan wanneer er brand uitbreekt in jou huis. Bekijk hier ons aanbod rookmelders.

Koolmonoxidemelders

Een koolmonoxidemelder geeft aan wanneer er zich een te hoog percentage koolmonoxide in de lucht bevindt. Dat kan gevaarlijk zijn omdat je dit gas niet ziet en hierdoor snel kan overlijden, een koolmonoxidemelder in je huis is dus erg belangrijk. Er zijn veel verschillende soorten koolmonoxide melders tevens zijn er melders die naast een koolmonoxide detector ook een rook- of gas-melder zijn. Bekijk hier ons aanbod koolmonoxidemelders.

Alarmsystemen

Zorg ervoor dat inbrekers geen kans krijgen en schaf een alarmsysteem aan. Alarmsystemen zijn er in veel verschillende maten en soorten, als je maar een klein oppervlakte hoeft te beveiligen is een eenvoudig systeem voldoende. Moet je echter een groter oppervlakte beveiligen dan kan je beter kiezen voor een professioneel systeem. Ook zit er een verschil tussen alarmsystemen die gelijk de alarmcentrale bellen en alarmsystemen die automatisch naar u bellen, bedenk dus goed wat u wilt. Bekijk hier ons aanbod alarmsystemen.

Tips bij het aanschaffen van een alarmsysteem:

  • Loop een rondje om je huis, en bedenk waar de kansen liggen voor inbrekers.
  • Een alarmsysteem bedient u vanaf een centraal punt. Waar wilt u de bedieningspanelen?
  • Denk aan de afstand tussen detectoren en bedieningspanelen van het alarmsysteem.
  • Wilt u een systeem dat bij detectie automatisch naar een alarmcentrale belt? Of wilt u een systeem dat automatisch naar u belt?

Beveiligingscamera’s

Een beveiligingscamera zorgt ervoor dat je alles rondom je huis of bedrijf kan filmen, zo heb je altijd bewijs als er in wordt gebroken. Beelden maken het vaak een stuk makkelijker als je aangifte wil doen. Bekijk hier ons aanbod beveiligingscamera's.

Tips bij het aanschaffen van een beveiligingscamera

  • Hoeveel TV-lijnen bevat de camera? Hoe meer TV lijnen, hoe beter het beeld van de camera.
  • Wilt u de camera voor buiten gebruiken? Kijkt u dan goed naar de IP-waarde van de camera. Hoe hoger de IP waarde des te waterbestendiger is de beveiligingscamera.
  • Wilt u de beveiligingscamera ook bij nacht kunnen gebruiken? Houdt u er dan rekening mee dat er infrarood op de beveiligingscamera dient te zitten.
  • Bewegingsmelder

    Een bewegingsmelder zit meestal aangesloten op een lamp, als je dan voorbij loopt gaat de lamp automatisch aan. Zo weet je altijd of er iemand aan komt en heb je altijd licht als je het nodig hebt. Bekijk hier ons aanbod bewegingsmelders.