Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Lenzen & toebehoren


Om een goede foto te maken heb je niet alleen een goede camera nodig, maar ook een goed objectief. Qdealer.nl heeft een groot assortiment in lezen & toebehoren voor een optimaal resultaat.


Ons assortiment in lenzen & toebehoren

Lenzen

Om een goede foto te maken heb je niet alleen een goede camera nodig, maar ook een goed objectief. Objectieven zijn er in verschillende soorten, maten en voor verschillende camera's. Je kan bijvoorbeeld een keuze maken voor jouw merk, type camera of objectief, of het onderwerp dat je wilt fotograferen.

Extenders

Extenders, ook wel teleconverters genoemd, vergroten de effectieve brandpuntafstand van een gekoppelde lens. Hierdoor kan je dus nog verder inzoomen.

Adapters

Niets is zo vervelend als je jouw acculader kwijt bent waardoor je de accu van jouw digitale camera niet meer kan opladen. Gelukkig zijn deze laders ook los te koop. Sluit je liever jouw camera aan op het stroomnetwerk? Gebruik dan een netstroomadapter.

Lensdop

Een lensdop zorgt ervoor dat jouw lens niet vol met stof en krassen komt te zitten wanneer je hem niet gebruikt.

Zonnenkappen

Met een zonnekap voorkom je dat er zonlicht in je lens valt. Teveel zonlicht kan je foto's flink verpesten, zeker in die prachtige vakantielanden in het zuiden. Jouw foto's eindigen dan met een zweem of flare, zodat geen enkel detail meer zichtbaar is. Een zonnekap blokkeert het licht op de juiste plekken, zonder je beeld te vernauwen. Kom niet voor vervelende verrassingen te staan en bescherm je foto's tegen de zon.

Tips bij het kopen van een lens:

  • Waar ga je de lens voor gebruiken? Je kunt een nieuwe lens kopen omdat je kitobjectief (basislens) die je bij aankoop krijgt een te kort bereik heeft.
  • Nu je weet waar voor je de lens wilt gaan gebruiken moet je kijken wat het aanbod is, probeer je hier van te voren in te verdiepen.
  • Lees reviews zodat je weet hoe de lens bij anderen bevalt.
  • Hoeveel geld heb jij over voor een nieuwe lens?