Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Accessoires


Qdealer.nl heeft een groot assortiment in accessoires foto & video.


Bekijk hier ons assortiment accessoires foto en video.

Fliters

Een flitser gebruik je om je onderwerp uit te lichten in een donkere situatie. Ook bij tegenlicht is het verstandig om een flitser te gebruiken. Behalve op je camera, kun je een flitser ook los gebruiken. Deze flitstechniek wordt strobist genoemd. Met een remote trigger of flitskabel zorg je ervoor dat de flitser afgaat op het moment dat je een foto neemt.

Statieven

Een statief is onmisbaar wanneer je wilt fotograferen of filmen en echt onbewogen resultaten wilt. Rustige pan bewegingen zijn zonder statief vrijwel onmogelijk. En fotograferen in moeilijk licht of met snel bewegende onderwerpen zijn met een gemiddelde camera niet mooi te krijgen zonder stabiliteit. Gelukkig is er een uitgebreide keuze in verschillende statieven.

Opslag

De meeste camera's hebben een zeer beperkt intern geheugen, waardoor je eigenlijk altijd een geheugenkaart nodig hebt. Afhankelijk van wat voor soort foto's je wilt nemen en wat voor camera je hebt, kies je een geheugenkaart. Wanneer je snel foto's achter elkaar wil nemen, bijvoorbeeld om sportfoto's te maken, heb je een geheugenkaart met hogere overdrachtssnelheid nodig. Ook het aantal gigabyte is relevant; op een geheugenkaart van 8 gigabyte kun je met een camera die over 14 megapixels beschikt, zo'n 1250 foto's maken.

Accu’s en laders

Niets is zo vervelend als tijdens het fotograferen of filmen met je camera verrast te worden door een lege accu. Maar het kan natuurlijk ook voor komen dat de accu van je camera na een lang leven wat sneller leeg raakt. Wij raden je dan ook aan om altijd een reserve accu bij de hand te hebben.

Tassen

Een kostbaar product als een camera gooi je niet zomaar in een gewone tas. Je wilt hem tenslotte beschermen tegen krassen, zand of stof. Bovendien biedt een cameratas extra comfort. Wie wil er immers de hele dag met een camera of camcorder in zijn handen lopen? Daarnaast is een cameratas ook erg handig als je meer dan enkel je camera wilt meenemen. Zo kan je in een cameratas vaak ook extra accessoires meenemen zoals accu's en geheugenkaarten.

Onderhoud

Je bent erg zuinig op jouw digitale camera. Maar omdat je niet alleen maar binnen fotografeert, en je camera buiten wel wat stof kan oplopen, kan je digitale camera wel eens wat onderhoud gebruiken.

Digitale fotolijst

Met een digitale fotolijst heb je in een handomdraai een slideshow met al jouw favoriete foto's. Sommige fotolijsten kunnen zelfs films en geluid afspelen.