Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Tablets & e-readers


Tablets worden steeds populairder. Voor sommigen vervangt hun tablet zelfs de computer in zijn geheel! Op zichzelf is de tablet ook een heel handig apparaat. Wanneer u uw smartphone te klein vindt en uw laptop te groot of te zwaar, is een tablet de gulden middenweg. Een spelletje op de bank of een beetje op het internet surfen, tablets zijn er ideaal voor. Van een draagbare 7" tot een 12" multimediawonder, 4G mogelijkheid, met of zonder los te maken toetsenbord, Windows, iOS of Android, ze zijn er in alle maten en soorten, verkrijgbaar bij Qdealer.nl. Hoewel lezen op een tablet zeker mogelijk is, is het niet aan te raden om voor lange tijd een boek erop te lezen. Het verlichte scherm is na een tijdje vermoeiend voor de ogen en kan voor hoofdpijn zorgen, en de batterij moet ook maar meewerken. Hier komen de e-readers in het spel. Deze toestellen gebruiken een E-ink scherm: hij schijnt geen licht van achter het scherm in je ogen als een LCD scherm, maar maakt gebruik van het licht om je heen, net als een echte bladzijde. Geen last van je ogen, en zelfs in direct zonlicht nog net zo goed leesbaar. Perfect voor op het strand! Als bonus is deze technologie ook nog eens zeer zuinig: het verbruikt alleen energie als er iets op het scherm verandert. Dat komt goed uit, want een boek heeft geen bewegende plaatjes. Dit alles zorgt ervoor dat je e-reader makkelijk een maand(!) meegaat, soms zelfs anderhalf. Wat een verademing, ten opzichte van die tablets en smartphones die elke dag of om de dag opgeladen moeten worden.


Ons assortiment in Tablets en E-readers

Tablets

Tablets worden steeds populairder, je kan er bijna hetzelfde mee als met een laptop maar ze zijn veel handiger in gebruik. Ze zijn compacter en ze zijn voorzien van een touchscreen.

2-in-1

Wil je liever een combinatie tussen een tablet en een laptop dan is 2-in-1 iets voor jou. Ze zijn net zo compact als een tablet maar hebben een toetsenbord voor het gemak, en ben je dat toetsenbord dan weer beu dan haal je het er gewoon vanaf.

E-reader

Houd je van lezen maar heb je geen plaats voor al die boeken? Dan is een e-reader iets voor jou. Op een e-reader kunnen (afhankelijk van het geheugen) heel veel boeken, je kunt deze vaak gewoon online downloaden.