Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Opslagmedia


Al die hoge resolutie foto's, video's en games zijn natuurlijk hartstikke mooi. Maar hoe scherper en mooier die digitale media, hoe groter de opslagruimte moet zijn. Vrees niet, genoeg keuze bij Qdealer.nl! Voor uw desktop kunt u het beste voor een externe harde schijf gaan. Veel opslagruimte voor een goede prijs. USB-sticks zijn ook een optie, hoewel die beter geschikt zijn voor draagbare toepassingen, aangezien die over het algemeen minder geheugen hebben maar wel een stuk compacter zijn. Geheugenkaarten voor uw smartphones en camera's hebben wij natuurlijk ook, en als u een keer een dvd wilt branden kunnen wij u hier ook in voorzien.


Ons assortiment in opslagmedia

CD-,DVD- en Blu-raydiscs

Heb je discs nodig om bijvoorbeeld foto's of films op te branden? Kijk dan hier eens naar ons aanbod CD-,DVD- en Blu-raydiscs.

Harde schijven en SSD's

Een harde schijf of SSD is noodzakelijk voor je computer, zonder een van deze twee kan je namelijk geen gegevens opslaan. Harde schijven of SSD's heb je in vele verschillende opslaghoeveelheden. Kijk hier voor ons aanbod harde schijven en SSD's.

USB-sticks

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een of meerdere USB-sticks, ze zijn daarom ook niet meer weg te denken. USB-sticks zijn handig om bijvoorbeeld bestanden, foto's of video's op op te slaan. Ze zijn er in vele verschillende opslaghoeveelheden.

Geheugenkaarten

Geheugenkaarten zijn altijd handig, je kunt ze namelijk voor veel verschillende apparaten gebruiken. Van computer tot mobiele telefoon en van camera tot Nintendo DS. Ook hier bestaan ze weer in veel verschillende opslaghoeveelheden.