Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Accessoires


Heeft u assecoires nodig voor computers zoals kabels, tassen, en covers? Qdealer.nl heeft het allemaal voor u.


Ons assortiment computers accessoires.

Sofware

Software is onmisbaar voor het laten draaien van je computer of laptop. Er is heel veel keus in software laat je daarom goed informeren over wat je precies nodig hebt.

Kabels

Heb je een (nieuwe) kabel nodig voor je computer, bijvoorbeeld om je beeldscherm te verbinden met je computer? Bekijk dan eens ons aanbod kabels.

Tablet toetsenbord

Vind je een tablet zonder toetsenbord toch niet zo handig? Wij hebben ruime keus aan toetsenborden voor tablets.

Styluspennen

Vind je het gemakkelijker om een touchscreen te bedienen met een pen? Dan is een styluspen iets voor jou, met deze pen kan je eenvoudig je touchscreen bedienen zonder dat je je scherm beschadigd.

Tassen en sleeves

Een tas of sleeve is handig om bijvoorbeeld je laptop of tablet goed op te kunnen bergen. Ook kan je door middel van deze tassen of sleeves vaak je laptop of tablet makkelijk meenemen zonder dat deze beschadigen.

Screenprotectors

Een screenprotector zorgt ervoor dat je tablet niet beschadigd. Er wordt (meestal) een laagje plastic bovenop het apparaat geplakt, zonder dat het touchscreen hierdoor minder goed werkt, waardoor het stof en krasvrij blijft. Hierdoor kun je langer genieten van een krasvrij en helder beeldscherm.

Laders en adapters

Een laptop of een tablet zonder lader is nutteloos. Zorg er daarom voor dat je altijd een werkende adapter of oplader hebt zodat je altijd je apparaten kan opladen wanneer dat nodig is.

Covers

Een cover voor je monitor zorgt ervoor dat deze stofvrij blijft en niet beschadigd. Zo gaat je monitor ook langer mee.

Docking stations

Een docking station voor je laptop of tablet komt tegenwoordig steeds vaker voor. Hierdoor laad je je apparaat nog makkelijker op.

Houders

Een houder voor je laptop of tablet zorgt ervoor dat je je apparaat makkelijk kan bevestigen waar jij dat wil.

Gadgets

Wie houd er nou niet van een leuke gadget voor je computer, laptop of tablet? Wij hebben heel veel keus.

Reiniging

Om ervoor te zorgen dat je apparaten lang mee gaan moet je ze natuurlijk wel goed onderhouden, want dat is essentieel. Laat je goed informeren wat het beste is voor jou apparaat.