Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Portable


Draagbare muziek, iets dat een aantal jaren geleden nog als een luxe werd beschouwd is nu de normaalste zaak van de wereld. De Apple iPod is sinds zijn lancering een icoon geworden in zijn segment, maar het is natuurlijk niet de enige optie. Naast MP3 en MP4 spelers bieden wij bij Qdealer.nl onder andere wekkerradio's, voicerecorders, en dockingstations aan voor een mooie prijs en de beste service!


Ons assortiment in portable audio & video

Portable DVD-spelers

Met een portable DVD-speler kun je films in hoge kwaliteit gewoon op de achterbank van bijvoorbeeld je auto bekijken. Portable DVD-spelers zijn altijd handig: ze zijn makkelijk mee te nemen vanwege het compacte formaat en je kunt ze aan bijvoorbeeld een hoofdsteun van een auto bevestigen. Ook beschikken portable DVD-spelers tegenwoordig over een hoge (beeld)kwaliteit.

MP3-spelers

Met een MP3-speler heb je je muziek altijd op zak. MP3 spelers worden veel gebruikt tegenwoordig, ze zijn handig vanwege hun compacte formaat en omdat je er veel muziek op kwijt kan. Ze zijn er in heel veel verschillende maten en ook bij de geheugencapaciteit heb je veel te kiezen.

Mp4-videospelers

Films, video's en foto's in een compact formaat. Met een MP4-videospeler heb je een uitgebreidere versie van de MP3-speler. Een MP4-speler heeft veel mogelijkheden zoals onder andere foto's bekijken, video's afspelen en sommige MP4-spelers hebben ook een FM-radio en een voice recorder. MP4-spelers kunnen (in tegenstelling tot MP3-spelers) uitgerust zijn met een touchscreen.

Walk- & discmans

Walkmans & discmans zijn draagbare apparaten waarmee je cd's of cassettebanden kan beluisteren. Ze zijn handig mee te nemen vanwege het compacte formaat en je kan zo altijd je cd collectie onderweg beluisteren.

Draagbare radio’s

Overal waar je heen gaat radio? Dat kan met een portable radio. Ze zijn compact en hebben een goede ontvangst, en sommige spelen zelfs cd's.

Wereldontvangers

Een wereldontvanger is een radio die speciaal geschikt is voor ontvangst van de korte golf. Hierdoor kan een wereldontvanger zenders van over de hele wereld ontvangen, handig als je bijvoorbeeld op vakantie bent.

Walkietalkies

Een walkietalkie, ook wel portofoon genoemd, is een draagbaar zend-ontvangtoestel voor communicatie tussen meerdere personen die op dezelfde frequentie luisteren. Er zijn walkietalkies met een korte ontvangstafstand maar ook met een grote ontvangstafstand, genoeg keuze dus.

Memocorders

Een memorecorder, voicerecorder of dictafoon is een apparaatje om boodschappen (memo's) in te spreken en bijvoorbeeld vergaderingen op te nemen.