Bel ons op 076 - 541 25 62
Gratis verzending vanaf €20,-   30 dagen bedenktijd   Fysieke winkel

Home cinema


Home cinema wordt steeds populairder, want met een groot formaat TV hoeft u vaak niet eens meer naar de bioscoop voor een geweldige filmervaring. Wij bieden een ruim assortiment blu-ray spelers (voor optimale beeld- en geluidkwaliteit) en DVD-spelers aan. Een home cinema is natuurlijk ook niet compleet zonder een surround sound systeem om uw ruimte te vullen met diepe bassen en heldere tonen. Een alternatief is de steeds populairdere soundbar, welke ruimte bespaart en goed in de buurt komt van een werkelijke surround sound ervaring. Waar u ook voor kiest, wij kunnen het u aanbieden voor een mooie prijs en de beste service!


Ons assortiment in Home cinema

Home cinema sets

Met een home cinema set wordt het kijken van films pas echt een feest. Meestal bestaat een set uit een ontvanger, een subwoofer en meerdere speakers. Hoe meer speakers, hoe uitgebreider de surround ervaring.

Blu-ray spelers

Blu-ray spelers zorgen ervoor dat je jouw favoriete films in hoogwaardige kwaliteit kunt bekijken. Blu-ray is de opvolger van DVD. Op een blu-ray schijf past veel meer data dan op een DVD-schijf. Hierdoor is er een veel hogere videokwaliteit mogelijk. Miniscule details die je eerder niet zag worden opeens zichtbaar. Er zijn modellen waarmee je 3D-films kunt afspelen, mits je daar natuurlijk een geschikte televisie voor hebt.

DVD-spelers

Voor de beste DVD-speler ben je bij ons nog altijd aan het juiste adres. Beleef je films zoals vroeger, maar dan in een betere en heldere beeldkwaliteit.

AV-receivers

Creëer het echte bioscoopgevoel met een AV-receiver. De receiver ontvangt audio en video signalen en stuurt deze naar je boxen en tv. Bekijk hieronder snel ons aanbod van AV-receivers.

Soundbars

Met een soundbar breng je geluid werkelijk tot leven. De meeste soundbars bestaan uit een subwoofer en een balk die meerdere kleinere speakers bevat. Ze worden regelmatig voorzien van Virtual Surround Sound, dat geluid produceert zoals een 5.1-systeem. Neem geen genoegen meer met het vlakke geluid van de interne speakers van jouw tv, maar ga voor een dieper en rijker geluid met een soundbar.

Waarom zou je kiezen voor een blu-ray speler?

 • Stel je voor, je hebt een flatscreen staan met Full HD beeld. Als je deze aansluit op een DVD-speler haal je niet het maximale kwaliteit uit je beeldscherm. Deze speelt films af in de tv-standaard PAL met een resolutie van 720×576 pixels. Dat ziet er goed uit op een beeldbuistelevisie, maar op een Full HD tv komt het onscherp over. Blu-ray heeft een hogere resolutie: Full HD met een resolutie1920×1080 pixels. Dat is de resolutie van de meeste flatscreens.
 • Er zitten vaak verschillende aansluitingen op: HDMI, USB, optische/coaxiale audio-aansluiting, surround audio-uitgang, component, ethernet, en wifi.
 • Tips bij het kopen van een soundbar

  • Voldoet het geluid van de soundbar aan je eisen? Het beste is om gewoon zelf in de winkel te luisteren naar het geluid dat een soundbar maakt.
  • Er zijn winkels die demo-modellen hebben. Neem een CD of DVD mee die je goed kent, dan is het makkelijk te beoordelen of het geluid klinkt zoals je zou willen.
  • Probeer het geluid op een hoog en op een laag volume.
  • Beluister het geluid op verschillende afstanden van de luidsprekers